Sajtóközlemény

2022. június 21.

A Székesfehérvári Törvényszék a mai napon hirdetett ítéletet az emberölés bűntettének kísérlete ügyében. A törvényszék a vádlottat bűnösnek mondta ki emberölés bűntettének kísérletében. Ezért őt öt év börtön fokozatú szabadságvesztésre és öt év közügyektől eltiltásra ítélte.

2022. április 25.

A Székesfehérvári Törvényszék által az emberölés bűntettének kísérlete ügyében 2022. április 28. napjára az I. em. 133. számú, Díszterembe tűzött tárgyalás elmarad.

Az új határnapról a tárgyalási jegyzékről tájékozódhatnak.

2022. április 25.

Székesfehérvári Törvényszék

2022. április 22.

A Székesfehérvári Törvényszék a mai napon ítéletet hirdetett a 2019. novemberében Nagylókon elkövetett emberölés ügyében.

 

A büntetőeljárás már az előkészítő szakban jogerősen befejeződött négy terhelt vonatkozásában, a további vádlottak kapcsán a bíróság tárgyaláson folytatta le a bizonyítási eljárást.

2022. március 2.

A Székesfehérvári Törvényszék a mai napon hirdetett ítéletet emberölés bűntettének kísérlete és további bűncselekmények ügyében.

2022. március 1.

A Székesfehérvári Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon letartóztatását rendelte el annak a terheltnek, akivel szemben több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt van folyamatban büntetőeljárás.

2022. február 24.

A Székesfehérvári Törvényszék a mai napon jogerősen befejezte a jelentős értékre, fegyveresen elkövetett rablás bűntetténen kísérlete és további bűncselekmények miatt indult büntetőeljárást.

2022. február 22.

A DVCSH Kft. felperes és a DVG Zrt., valamint Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata I és II. rendű alperesek között a Székesfehérvári Törvényszéken 26. G. 40.072/2021. számon indult per a dunaújvárosi távhőszolgáltatással kapcsolatos szerződés létezése, érvényessége tárgyában.

2022. február 8.

A Székesfehérvári Törvényszék 2022. február 7. napján hirdetett ítéletet a szexuális erőszak bűntette ügyében.

2022. február 7.

A Székesfehérvári Törvényszék a mai napon hirdetett ítéletet a nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel, több, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette ügyében.

2022. január 26.

A Székesfehérvári Törvényszék a mai napon ítéletet hirdetett emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmény miatt folyamatban lévő büntető ügyben.