Sajtóközlemény

2023. április 13.

A Székesfehérvári Törvényszék a mai napon jogerősen befejezte a fiatalkorú vádlottal szemben halált okozó ittas járművezetés bűntette miatt indult büntetőügyet.

2022. december 2.

A Székesfehérvári Törvényszék a mai napon a Velence Város Önkormányzat alperessel szemben jognyilatkozat érvénytelenségének megállapítása miatt a GOMI Rendezvényszervező és Kereskedelmi Kft. felperes által indított perben megállapította hatáskörének hiányát és az eljárást átette a Veszprémi Törvényszékre.

A végzés még nem jogerős.

2022. december 2.

2022. november 30.

A Bicskei Járásbíróság elhalasztotta a sikkasztás bűntette ügyében 2022. november 29. napjára tűzött tárgyalást.

Új határnapot a bíróság hivatalból tűz, melyről a tárgyalási jegyzékről tájékozódhatnak.

2022. november 25.

A Székesfehérvári Járásbíróság által 2022. november 8. napján tartott előkészítő ülésen beismerő nyilatkozatot tett, és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról az a fiatalkorú vádlott, akivel szemben az ügyészség halált okozó ittas járművezetés bűntette miatt emelt vádat.

2022. június 21.

A Székesfehérvári Törvényszék a mai napon hirdetett ítéletet az emberölés bűntettének kísérlete ügyében. A törvényszék a vádlottat bűnösnek mondta ki emberölés bűntettének kísérletében. Ezért őt öt év börtön fokozatú szabadságvesztésre és öt év közügyektől eltiltásra ítélte.

2022. április 25.

A Székesfehérvári Törvényszék által az emberölés bűntettének kísérlete ügyében 2022. április 28. napjára az I. em. 133. számú, Díszterembe tűzött tárgyalás elmarad.

Az új határnapról a tárgyalási jegyzékről tájékozódhatnak.

2022. április 25.

Székesfehérvári Törvényszék

2022. április 22.

A Székesfehérvári Törvényszék a mai napon ítéletet hirdetett a 2019. novemberében Nagylókon elkövetett emberölés ügyében.

 

A büntetőeljárás már az előkészítő szakban jogerősen befejeződött négy terhelt vonatkozásában, a további vádlottak kapcsán a bíróság tárgyaláson folytatta le a bizonyítási eljárást.

2022. március 2.

A Székesfehérvári Törvényszék a mai napon hirdetett ítéletet emberölés bűntettének kísérlete és további bűncselekmények ügyében.

2022. március 1.

A Székesfehérvári Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon letartóztatását rendelte el annak a terheltnek, akivel szemben több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt van folyamatban büntetőeljárás.

2022. február 24.

A Székesfehérvári Törvényszék a mai napon jogerősen befejezte a jelentős értékre, fegyveresen elkövetett rablás bűntetténen kísérlete és további bűncselekmények miatt indult büntetőeljárást.